Zaalverhuur

Algemeen

Museum Jan van der Togt is een bijzondere locatie voor uw vergaderingen, recepties, symposia en diners. Te midden van moderne kunst biedt u uw gasten een inspirerende ambiance. Een artistieke beleving, dat is waar het museum voor staat.

Ontvangstruimtes

Expositiezalen
De expositiezalen zijn wekelijks beschikbaar op maandag van 9.00 – 24.00 uur en dinsdag tot en met zondag van 17.00 – 24.00 uur.

Capaciteit:
Vloeroppervlak: 335 m2
Receptieplaatsen: 10 – 350
Zitplaatsen: 10 – 120

Huisje 40/42
Het huisje 40/42 is wekelijks beschikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00 – 24.00 uur.

Capaciteit:
Vloeroppervlak: 25 m2
Receptieplaatsen: 10 – 40
Zitplaatsen 4 – 20

Studio
De studio is wekelijks beschikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00 – 24.00 uur.

Capaciteit:
Vloeroppervlak: 25 m2
Receptieplaatsen: 10 – 40
Zitplaatsen 4 – 20

Audiovisueel materiaal

De expositiezaal is voorzien van een professionele geluidsinstallatie met één draadmicrofoon op een standaard en één draadloze microfoon. Ook is er een katheder aanwezig. Wij brengen voor het gebruik hiervan geen extra kosten in rekening. Voor overige materialen, zoals een beamer en een laptop, dient u zelf zorg voor te dragen.

Catering

Voor de culinaire kant van uw bijeenkomst werken wij samen met gerenommeerde cateraars. Indien gewenst, is het ook mogelijk om een eigen cateraar aan te dragen.

Programma op maat

Graag denken wij met u mee om uw bijeenkomst in Museum Jan van der Togt tot een hoogtepunt te maken. Zo kan het programma worden uitgebreid met een rondleiding door de huidige tentoonstelling, lezing of een diner.

Wij bieden verschillende originele geschenken om uw gasten een blijvende herinnering te geven. Denk hierbij aan kleine glasobjecten, een catalogus van de bezochte tentoonstelling, kunstboeken of een voucher voor een kosteloos bezoek aan het museum.

Informatie & Reserveringen

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Sem van Riel op (020) 641 57 54 of via semvanriel@jvdtogt.nl.

Referenties

Onze bedrijfsvrienden maken al vele jaren tot volle tevredenheid gebruik van onze ontvangstruimtes.

Foto: Select Catering